Yllätysratkaisu: Suomalainen superlupaus siirtyy Pohjois-Amerikkaan – Liiga-debyytti jää haaveeksi!

© Kuva: Juha Tamminen
Allsvenskanissa tapahtuu! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!

Tampereen Ilveksen suomalaispuolustaja Lassi Thomsonin povattiin tekevän tulevalla kaudella Liiga-debyyttinsä, mutta suomalaisyleisön harmiksi 17-vuotias nuorukainen matkaa ensi kaudeksi kanadalaiseen juniorisarja WHL:ään ja Kelowna Rocketsin väreihin.

– Lähden hyvillä mielin ja odottavaisena kohti Kanadaa. Toivon, että jossain vaiheessa saan vetää Ilves-paidan päälleni Liiga-ottelussa. Se on ollut haaveeni pikkupojasta asti, Thomson kertoi Ilveksen Twitter-tiedotteessa.

Thomson edusti viime kaudella Ilveksen A-junioreita, jossa hän takoi pelaamassaan 49 ottelussa komeat 27 tehopistettä.

Allsvenskanissa tapahtuu! Hyödynnä riskitön veto tai talletusbonus!