Ilves-Hockey Oy on hankkinut itselleen uuden pelaajakoordinaattorin. Tehtävässä aloittaa St. Louis Bluesin Suomen ja Euroopan kykyjenetsijänäkin työskentelevä Timo Koskela.

Sopimus on voimassa toistaiseksi. Samanlainen kontrahti oli myös Koskelan edeltäjällä Kari Heikkilällä.

– Tunsin, että minut todella haluttiin tähän työhön ja se on minulle tosi tärkeä asia. Keskustelin perheeni sekä St. Louisin johdon kanssa ja totesimme, että minulla on mahdollisuus olla tässä mukana nykyisen tehtäväni ohessa. Olimme myös samalla kartalla siitä, miten voisin auttaa Ilvestä, Koskela kertoo seuran tiedotteessa.

– Timo tulee tähän tavallaan ulkopuolisena, ja sekin antaa mahdollisuuden tuoda esiin uusia näkemyksiä ja ideoita. On hienoa saada Timo mukaan kehittämään Ilveksen urheilupuolta. Hänen monivuotinen kokemuksensa NHL-joukkueen kykyjenetsijänä antaa vahvan ammattitaidon auttaa tulevaisuudessa meitä joukkueemme rakentamisessa, Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo toteaa.

Koskela pelasi urallaan lähes 400 ottelua Liigassa. Hän pelasi Ilveksen lisäksi HPK:n Ässien, KalPan ja Tapparan paidassa. Ura päättyi 2012-13 Sveitsin NLB-sarjan GC Küsnacht Lionsissa.