Porin Ässiä kaudella 2013-14 edustanut Slovenian maajoukkuehyökkääjä Ziga Jeglic kärysi viime helmikuussa Etelä-Korean olympialaisissa dopingista. IIHF tiedotti elokuussa, että Jeglig joutuu olemaan kahdeksan kuukautta sivussa kaukaloista pelikiellon takia.

30-vuotiaan hyökkääjän pelikielto alkoi virallisesti helmikuussa, joten se päättyy lokakuun lopussa ja hän on silloin valmis edustamaan nykyistä seuraansa Neftekhimik Niznekamskia.

Jeglic hyllytettiin kesken olympiaturnauksen annettuaan näytteen, joka sisälsi fenoterolia. Kyseinen aine on antidopingjärjestö WADA:n kiellettyjen aineiden listalla.

Jeglig ei ole pelannut tai harjoitellut joukkueensa kanssa rikkomuksen jälkeen. Jääkiekkoliiton mukaan nuo kuluneet kuukaudet kuuluvat kahdeksan kuukauden mittaiseen pannaan, joten hän on edustuskelpoinen jo lokakuussa.