NHL-pomo Jarmo Kekäläisen kiireet eivät helpota – nyt sinkosi Ranskaan oikuttelevan ykköstähtensä perässä, tapaaminen ei kauaa kestänyt!

© Kuva: Getty Images

Heinäkuu on NHL:n seurapomoillle kiireistä aikaa. Tämän tietää varmasti enemmän kuin hyvin myös liigan ainoa suomalainen toimitusjohtaja, Columbus Blue Jacketsin Jarmo Kekäläinen.

Eilen Kekäläinen sai tehtyä sopimuksen joukkueen viimeisen rajoitetun vapaan agentin, tanskalais-yhdysvaltalaisen Oliver Bjorkstrandin kanssa (uutinen) ja voi nyt keskittyä tämän hetken pääongelmaansa, ykköstähti Artemi Panarinin sopimustilanteeseen.

Sinitakkien viime kauden ylivoimaisella pistekunkulla Panarinilla on sopimustaan vielä tuleva kausi jäljellä, mutta hän on kieltäynyt allekirjoittamasta joukkueen kanssa jatkosopimusta.

Miehen agentin mukaan kyse ei ole rahasta, vaan sopimuksen pituudesta. Pitkä, kahdeksanvuotinen sopimus ei venäläistähteä kiinnosta. (uutinen)

Asia oli Kekäläisen agendalla jälleen tänään, kun hän tapasi Panarinin agentteineen Ranskassa.

Ensimmäiset tiedot tapaamisesta eivät kuitenkaan vaikuta kovinkaan rohkaisevilta.

Venäläisen NHL-toimittaja Igor Eronkon mukaan tapaaminen kesti vain 45 minuuttia.

Hän kertoo Panarinin pysyneen kannassaan ettei halua allekirjoittaa pitkää sopimusta Blue Jacketsin kanssa.

The Athletic-lehden Aaron Porzlinen mukaan Kekäläinen puolestaan kieltäytyi kommentoimasta lyhyttä tapaamista millään tavalla.