KHL:n joukkueet ovat pysyneet valppaana kesän siirtomarkkinoilla. Usea NHL:ssä tällä kaudella pelannut on siirtynyt ensi kaudeksi maailman toiseksi tasokkaimpaan liigaan, kuten esimerkiksi Ville Pokka, jonka sopimus julkaistiin tänään.

Valkovenäläinen Dinamo Minsk tiedotti tänään perjantaina uudesta hankinnasta. Seura virallisti sivuillaan, että 26-vuotias hyökkääjä Beau Bennett on allekirjoittanut yksivuotisen sopimuksen.

Yhdysvaltalaiselle hyökkääjälle seuraava kausi tulee olemaan ensimmäinen Euroopassa. Mies edusti viime kaudella St. Louis Bluesia sekä AHL-joukkue Chicago Wolvesia. Vuoden 2010 ykköskierroksen varauksen ura on ollut vahvassa laskusuunnassa, sillä mies on muun muassa kärsinyt useista loukkaantumisista.

Ura NHL:ssä ei kuitenkaan ollut pelkkää alamäkeä. Bennett kiekkoili Pittsburgh Penguinsissa kaudella 2015-2016, kun seura pääsi juhlimaan Stanley Cup -mestaruutta. Hyökkääjä pelasi pudotuspeleissä yhden ottelun ja sai nimensä mestaruuspokaaliin.

ХК Динамо-Минск | HC Dinamo Minsk

@hcdinamoby
🔥🔥🔥

Кто просил легионеров? Обладатель Кубка Стэнли @BeauBennett19 — в ХК «Динамо-Минск»! Welcome!

👉hcdinamo.by/news/sobytiya/…