HC TPS Turku Oy on keskiviikkona nimittänyt organisaation uuden toimitusjohtajan. Tehtävän sai 18 vuotta tekstiilipalvelu Lidströmissä erilaisissa johtotehtävissä työskennellyt Santtu Jokinen.

44-vuotias Jokinen aloittaa työssään ensi maanantaina. Hän uskoo, että organisaation kehitys jatkuu ja TPS nousee myös kansainvälisesti suureksi seuraksi.

– TPS:ssä ovat jo hetken aikaa puhaltaneet uudet tuulet. Ulospäinkin on näkynyt, että tavoitteet ovat korkealla, porukassa on hyvä tekemisen meininki ja rohkeutta kokeilla monenlaisia uusia asioita. TPS:n pääomistajien ja hallituksen kanssa käydyt keskustelut vakuuttivat minut seuran laajemmasta visiosta. Meillä on realistinen mahdollisuus nousta Euroopan kärkiseuraksi, eikä pelkästään kaukalossa vaan myös sen ulkopuolella. On hienoa päästä mukaan näihin talkoisiin osana tätä tiimiä, Jokinen kertoo tiedotteessa.

Jokisesta tulee samalla yksi seuran omistajista.

Jokiselta löytyy jääkiekkotaustaa. Hän pelasi TPS:n A-junioreissa vuodet 1991-1994, joten seura ei ole hänelle täysin tuntematon.

TPS tiedottaa myös, että yhtiön liikevaihto kasvoi kuluneen kauden aikana 6,5 miljoonaan euroon. Tulos jäi lopulta miinukselle, sillä tilikauden tappiot nousivat 1,2 miljoonaan euroon.

HC TPS

@HCTPS
HC TPS Turku Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Santtu Jokinen. Tervetuloa TPS-perheeseen, Santtu! hc.tps.fi/uutiset/ajanko… #HCTPS #Turku #Liiga