Suomalaishyökkääjä on joukkueensa ”muotileijona” – nimeää NHL-puolustajat esikuvikseen

© Kuva: Juha Tamminen

Kesken viime kauden Pelicansista Ruotsin SHL:ssä pelaavaan Frölundaan siirtynyt Joel Mustonen on osoittautumassa harvinaisen muotitietoiseksi. Hockeysverigen haastattelussa hän innostuu puhumaan asiasta runsaasti.

– Sanoisin, että olen hyvin muodikas, mutta en tiedä näytänkö aina siltä. Tyylini muistuttaa katumuotia ja olen surkea yksityiskohdissa. Mielestäni on hauskaa kokeilla erilaisia outoja ja spesiaaleja asioita joskus, Mustonen sanoo.

– En ole aina mukana muodin viimeisissä käänteissä, mutta aina mietin mitä laitan päälleni. Katson tarkasti, että mitä muut pukevat ja löydän siitä inspiraatiota.

Pukeutumisen osalta roolimallit lyötyvät puolustajaosastolta. Niminä esiin nousevat värikkäästä ja huomiota kiinnittävistä asuistaan tunnetut NHL-tähtipuolustajat P.K. Subban sekä Brent Burns.

– Mielestäni he ovat roolimalleja. Jos itse pelaisin NHL:ssä ja minulla olisi heidän itsevarmuutensa, omanarvontuntonsa ja rahaa, minä luultavasti myös teettäisin räätälillä pukuja ja saapuisin niillä peleihin, Mustonen hehkuttaa.