Calgary Flames tiedotti maanantaina verkkosivuillaan tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen sekä saksalaishyökkääjä Yasin Ehlizin että ruotsalaispuolustaja Marcus Högströmin kanssa. Molemmat sopimukset ovat kaksisuuntaisia.

25-vuotias Ehliz pelasi menneellä kaudella Saksan DEL-liigaa Nürnberg Ice Tigersin riveissä. 177-senttinen laituri takoi pelaamassaan 46 runkosarjaottelussa tehot 10+21=31. Ehliz edusti maataan myös Pyeongchangin olympialaisissa ja Tanskan MM-kisoissa. Helmikuussa kisatuissa olympialaisissa Saksa saavutti sensaatiomaisesti hopeaa.

Högström, 29, edusti viime kaudella SHL-seura Djurgardens IF:ää, jossa 191-senttinen puolustaja teki pelaamassaan 50 runkosarjapelissä kolme maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

Calgary Flames

@NHLFlames
.@CortexBusiness Transaction Alert: The #Flames have signed forward Yasin Ehliz and defenceman Marcus Hogstrom to two-way contracts. cflam.es/2Mi0ij9
nhl.com

FLAMES SIGN EHLIZ, HOGSTROM | Calgary Flames

Calgary has signed both players to two-way contracts