Siirtouutinen: NHL-seura sopimukseen olympiamitalistin kanssa – myös ruotsalaispuolustajalle vuoden sopimus!

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Calgary Flames tiedotti maanantaina verkkosivuillaan tehneensä vuoden mittaisen sopimuksen sekä saksalaishyökkääjä Yasin Ehlizin että ruotsalaispuolustaja Marcus Högströmin kanssa. Molemmat sopimukset ovat kaksisuuntaisia.

25-vuotias Ehliz pelasi menneellä kaudella Saksan DEL-liigaa Nürnberg Ice Tigersin riveissä. 177-senttinen laituri takoi pelaamassaan 46 runkosarjaottelussa tehot 10+21=31. Ehliz edusti maataan myös Pyeongchangin olympialaisissa ja Tanskan MM-kisoissa. Helmikuussa kisatuissa olympialaisissa Saksa saavutti sensaatiomaisesti hopeaa.

Högström, 29, edusti viime kaudella SHL-seura Djurgardens IF:ää, jossa 191-senttinen puolustaja teki pelaamassaan 50 runkosarjapelissä kolme maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!