Pitsiturnaus tulee jälleen! Suositun jääkiekkotapahtuman aikataulut selvillä – viekö TPS taas voiton?

© Kuva: Ilari Isotalo

Jääkiekkokauden epävirallinen avaaja Pitsiturnaus järjestetään jälleen kerran elokuussa. Perinteinen turnaus viettää tällä kertaa juhlavuotta, sillä se on järjestyksessään jo 25.

Turnausta isännöivä Rauman Lukko on julkaissut tapahtuman virallisen aikataulun ja avaa lipunmyynnin huomenna maanantaina. Tavoista ei olla luovuttu, sillä jääkiekko-otteluita pelataan jälleen kerran paljon ja lyhyen ajan sisällä.

Turnaukseen osallistuu kuusi joukkuetta, jotka jaetaan kahteen lohkoon. Jokainen pelaa lohkovaiheessa kaksi ottelua, ja kaksi parasta pääsee välieriin. Pelitahti on kova, sillä turnaus on vain yksipäiväinen. Ensimmäisen peli alkaa jo kello 09:00 ja finaali 20:00.

Otteluissa pelataan kaksi erää. Lohkovaiheessa sekä välierissä peliaika on 15×2 ja finaalissa 20×2.

Pitsiturnaus on Liiga-fanien keskuudessa erittäin suosittu tapahtuma. Etenkin verivihollisten Porin Ässien ja Rauman Lukon väliset pelit ovat nousseet turnauksen kohokohtiin, eikä tämäkään vuosi tuota pettymystä, kun joukkueet laitettiin jälleen samaan lohkoon.

Ässien ja Lukon lisäksi turnaukseen osallistuvat Pelicans, Jukurit, Sport ja TPS. Turkulaisseura on voittanut viimeiset kaksi Pitsiturnausta.

Turnaus pelataan elokuun kolmas päivä. Käy tutustumassa Pitsiturnauksen aikatauluihin ja lipunmyyntiin TÄSTÄ LINKISTÄ.