NHL-varaustilaisuuden yllätysnimi? Pikkuleijonien MM-kultavahti täräytti kovat näytöt tiskiin

© Kuva: Leijonat.fi

Suomalainen Justus Annunen on yksi NHL-varaustilaisuuden kuumimmista nimistä.

18-vuotias suomalaislupaus on nostanut osakkeitaan, sillä hän onnistui kuluneella kaudella mainiosti. Annunen oli merkittävässä roolissa alle 18-vuotiaiden maailmanmestarijoukkueessa, kun hän torjui Suomen maalilla kuudessa ottelussa. Sen lisäksi 193-senttinen maalivahti teki myös Liiga-debyyttinsä Oulun Kärppien maalilla. Suurimman osan kaudesta hän pelasi kuitenkin Kärppien A-junioreiden maalilla.

Tulevassa NHL:n varaustilaisuudessa Annusta pidetään kuitenkin yhtenä ikäluokkansa parhaista. NHL.comin toimittaja Marko Leppänen arvioi, että hänet tultanee varamaan toisella kierroksella.

– Hyväraaminen veskari luottaa sijoittumiseen ja pelinlukuun. Jalkatyö on jo hyvällä tasolla. Fysiikkapuolta pitää kehittää, mutta lähtökohdat menestyksekkääseen uraan ovat olemassa. Mailapelissäkin on paljon hiomista, toimittaja kirjoittaa NHL.comin verkosivuilla.