Rauman Lukko on sopinut viikon mittaisesta tutustumisjaksosta tsekkihyökkääjä Tomas Vincourin kanssa.

Vincour saapuu Raumalle tulevana sunnuntaina ja viettää viikon raumalaisseuran mukana. Mikäli molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä, Vincour solmii sopimuksen Lukkoon.

– Tämä tutustumisjakso tarjoaa molemmille osapuolille hyvän mahdollisuuden nähdä toistensa arkea. Me tutustumme pelaajaan ja katsomme onko hänellä mahdollisuus ottaa urallaan se seuraava askel juuri Rauman Lukossa. Haluamme nähdä onko hän sen tyyppinen pelaaja, joka voi pelata meillä hyvän kauden ja auttaa sitä kautta tätä joukkuetta, Lukon päävalmentaja Pekka Virta sanoo seuran tiedotteessa.

– Pelaajalle tutustumisjakso antaa hyvää aikaa tutustua meidän toimintatapoihimme ja tähän kaupunkiin. Hän näkee miten me harjoittelemme, kuinka hyvä urheilullinen arki meillä on ja sen, että vaatimustaso on kaikille sama. Hän pystyy näyttämään meille oman kuntonsa ja me taas pystymme antamaan hänelle apuja omatoimijaksolle.

Vincour on NHL-seura Dallas Starsin viidennen kierroksen varaus vuodelta 2009. 191-senttinen ja 97-kiloinen hyökkääjä on urallaan pelannut 95 ottelua NHL:ssä ja viimeistellyt niissä tehot 7+10=17. AHL:ssä on kertynyt 157 peliä yhteistehoin 45+45=90.

Päättyneellä kaudella Vincour pelasi kotimaansa pääsarjassa Kometa Brnon riveissä.