Sportille kaksi uutta pelaajaa! Nuorisomaajoukkueen kapteeni tarttui haaviin

© Kuva: Pekka Mäntylä

Vaasan Sport vahvistuu kahdella lupaavalla pelaajalla, seura tiedottaa verkkosivuillaan.

Sport on tehnyt sopimukset hyökkääjä Gustav Willman Borvikin ja puolustaja Toivo Pennasen kanssa. Molempien pelaajien sopimukset ovat 1+1-vuotisia, mutta Borkivin sopimuksesta löytyy myös elokuun loppuun asti ulottuva tryout-pykälä.

– Molemmat pelaajat tuovat meille leveyttä ja taistelua pelipaikoista. He ovat nuoria, lupaavia ja eteenpäin pyrkiviä pelaajia, joista pyrimme kovalla arjen työllä kehittämään vakiopelaajia joukkueeseemme, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi seuran verkkosivuilla.

19-vuotias Borvik saapuu vaasalaisseuraan SHL-seura Luulajan organisaatiosta. Nuori hyökkääjä debytoi kuluneella kaudella SHL:ssä, mutta hän pelasi pääsääntöisesti A-junioreissa. Borvik on myös Norjan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni.

20-vuotias Pennanen on puolestaan KalPan kasvatti. Hän kiekkoili kuluneella kaudella kuopiolaisseuran A-junioreissa.