Ruotsin kultavalmentaja kerää ylistystä NHL-tähdiltä – ”Se on kuin ketjureaktio”

© Kuva: Getty Images
Liigassa KalPa - TPS! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Ruotsin päävalmentaja Rikard Grönborg sai nauttia MM-kisoissa peräti 20 NHL-pelaajan palveluksista. Tulos oli upea: Ruotsi voitti jo toisen kerran peräkkäin maailmanmestaruuden.

Siinä kun Suomessa on viime vuosina ihmetelty NHL-pelaajien kieltäytymisaaltoa MM-kisoista, Grönborg on päässyt lähes valitsemaan parhaat päältä. Hän pääsee nauttimaan oman työnsä hedelmistä.

Anaheim Ducksin ruotsalaispuolustaja Hampus Lindholm kertoi jo aiemmin tänään jutussamme, miksi niin moni NHL-tähti halusi tulla Tanskan MM-kisoihin. Nashville Predatorsin tähtihyökkääjä Viktor Arvidsson korostaa Grönborgin toiminnan merkitystä siinä, että NHL-pelaajat himoitsevat pelaamista Tre Kronor -paidassa.

Se on mukavaa, että he välittävät ja haluavat meidät mukaan.

– Valmentajat tulevat nykyään luoksemme juttelemaan ja kyselemään kuulumisia ja he viestittelevät meille pitkin kautta. Se on mukavaa, että he välittävät ja haluavat meidät mukaan. Kun yksi pelaaja sanoo ”kyllä” ja kyselee muita mukaan, se on kuin ketjureaktio, Arvidsson selittää.

– Hän (Grönborg) tekee hienoa työtä. Hän saa pelaajat mukaan ja valmentaa meitä hyvin. Hän ja hänen valmennustiiminsä ovat tehneet hienoa työtä. Me vain laitamme homman kulkemaan kaukalossa, Arvidsson kuvailee.

Mestaruuden ratkettua Arvidsson, 24, oli tietysti haltioissaan. Miehen kaksi edellistä kautta Nashville Predatorsissa ovat päättyneet pettymykseen. Viime kaudella Predators hävisi Stanley Cup -finaalit Pittsburghille, ja tänä keväänä tuli lähtö toisella kierroksella Winnipeg Jetsin käsittelyssä.

– Tuntuu hienolta tietysti. Tätä varten tulin tänne, ja on mahtavaa juhlia näiden kavereiden kanssa, Arvidsson riemuitsi.

Otto Palojärvi, Kööpenhamina


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Liigassa KalPa - TPS! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!