Kuten sivustomme kirjoitti, lähti pitkäaikainen luotsi Oleg Znarok Venäjän maajoukkueen peräsimestä taannoin kollegoidensa kanssa. Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Kyseessä on melkoinen kohuluotsi, jonka aiemmat tempaukset ovat herättäneet puhetta enemmänkin. Lisäksi Znarok oli myös riidoissa pelaajiensa kanssa, ja yksi heistä on, kuten esimerkiksi Leijonat.com kirjoitti, Aleksandr Radulov.

Mutta koska nyt Znarok ei siis helmikuussa olympiakultaa voittanutta Venäjää valmenna, saattaa Dallas Starsin pistelinko sittenkin saapua edustamaan maataan MM-kisoihin. NHL:ssä tällä kaudella 82 pelissä 72 pinnaa iskeneen romuluisen hyökkääjän kohtalo ratkeaa piakkoin.

– Aiemmin mainittujen pelaajien lisäksi myös Aleksandr Radulov ja Vladislav Namestnikov ovat kutsuttuja. Tällä hetkellä heillä on menossa lääketieteelliset testit, jotka määrittävät osallistumisen, Venäjän Jääkiekkoliiton englanninkielisillä sivuilla kirjoitettiin.

NHL:ssä Radulov on tullut tunnetuksi kovien pisteiden lisäksi isoista jäähymääristä. Esimerkiksi runkosarjan 312 ottelussa hän on ottanut 208 rangaistusminuuttia, 24 pudotuspeliottelussa niitä on tullut peräti 35.

MM-kisat Tanskassa alkavat 4. toukokuuta ja Venäjän ensimmäinen vastustaja on Ranska.