Tappara-TPS
Maanantaina 9.4 klo 18.30
Liiga

Ensimmäinen välieräsarja on katkolla, kun Tappara pääsee katkomaan sarjaa kotiyleisön edessä ottelusarjan ollessa 3-0 – tilanteessa isännille.

Tappara on ollut selvästi edellä TPS:ää etenkin kahdessa edellisessä ottelussa. Kotivoitolle löydät kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Tappara voittaa kertoimella 1.94

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tappara pystyi voittamaan vaikeudet ja pelaa nyt todella laadukasta pudotuspelilätkää, jota illasta toiseen ikäväkseen TPS saa maistaa. Henrik Haapala on ollut ilmiliekeissä yhdessä Kristian Kuuselan kanssa. Tehoduo on suurin syy Tapparan viime pelien ylivoimaisuudelle. Joukkue taistelee tosissaan jälleen kerran Liigan mestaruudesta.

TPS ei ole pystynyt vastaamaamaan Tapparan pudotuspeli-ilmeeseen. Suurin syy toki on mm. Henrik Tallinderin loukkaantuminen sekä Tomi Kallion pelivireen puute oman loukkaantumisensa jälkeen. Joukkue on nyt hävinnyt kolme ottelua putkeen Tapparalle, joista kaksi kotona. 0-3 – tilanteesta joukkueen on erittäin vaikea enää nousta, etenkin kun Tappara pääsee katkomaan ottelusarjaa Tampereella. Kärkipelaajien taso riittää muuten hyvin Tapparaa vastaan, mutta leveydessä joukkue häviää edelleen liikaa. Ratkaisijoita pitäisi löytyä kärkiketjujen ulkopuolelta enemmän.

Arvio

Tappara kotona tuntuu tällä hetkellä vastustamattomalta yhdistelmältä, jota edes TPS ei pysty rikkomaan. Tappara päättää sarjan tylysti kotonaan 4-0 – voitoin ja pääsee valmistautumaan finaalisarjaan. TPS:llä on edesseen hyvä tulevaisuus, jos joukkue pysyy kasassa ensi kaudeksi.