Pittsburgh-Philadelphia
Lauantaina 14.4 klo 02.00
NHL

NHL:n ensimmäinen pudotuspelikierros jatkuu, ja Pittsburgh yrittää ottaa jo toista kiinnitystä jatkopaikkaan.

Ensimmäisessä osa-ottelussa kotijoukkue löylytti Philadelphiaa peräti 7-0. Reilulle kotivoitolle löydät upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Pittsburgh -1 – kerroin 2.06

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Pittsburghin pudotuspeliavaus oli samaan aikaan murskaava ja iso varoitus muille. Joukkue taistelee tosissaan menestyksestä tänäkin keväänä, jonka ei kaiken järjen mukaan pitäisi olla mahdollista. Kaksi edellistä kautta on venynyt pitkälle kesään asti, mutta joukkue on jälleen pelin ytimessä juuri oikeaan aikaan. Joukkueen peli perustuu laadukkaseen ylivoimaan ja tähtipelaajien peliin, Sidney Crosby aloitti pudotuspelit hattutempulla.

Philadelphialle oli jo hieno suoritus eteneminen pudotuspeleihin asti. Joukkueen tähtipelaajat Claude Girouxin ja Jakub Voracekin johdolla ovat kaukalossa upeaa seurattavaa, mutta kahden kärkiketjun jälkeen taso putoaa liikaa, jotta Philadelphia voisi saavuttaa todellista menestystä. Ensimmäinen tehtävä olisi laittaa puolustus kuntoon ja aloittaa sarja ns. alusta.

Arvio

 

Pittsburgh on ollut viime aikoina pirullinen vastustaja Philadelphialle, joukkue on voittanut viisi edellistä kohtaamista, ja viimeistellyt näissä otteluissa joka kerta vähintään viisi osumaa.

Sarjassa siirrytään jo 2-0 – tilanteeseen Pittsburghin hyväksi toisen osa-ottelun jälkeen. Kotijoukkue on sen verran hyvässä iskussa ja kärkipelaajat kuumina, että selkeä kotivoitto on ainoa mahdollinen lopputulos.