Mikko Koivun ja Mikael Granlundin joukkue Minnesota Wild tippui viime yönä NHL:n pudotuspelien avauskierroksella, kun Winnipeg Jets marssi kahdeksan parhaan joukkoon voitoin 4-1.

Kauden päättymisen lisäksi, saattoi myös yksi kunnioitettava NHL-ura loppua. Wildin hyökkääjä Matt Cullen ei vielä tiedä pelaako ensi syksynä vai olisiko aika ripustaa hokkarit naulaan.

Vuonna 1996 NHL:ään varattu Cullen täyttää ensi marraskuussa 42 vuotta. Ura taalajäillä voi silti jatkua, sillä hän ei poissulje vaihtoehtoa. The Athletic -lehti haastatteli Cullenia hävityn ottelun jälkeen ja kysyi miehen tulevaisuudesta.

– Kuvittelin vain, että palaisimme kotiin ja pelaisimme kuudennen ottelun. Rehellisesti sanottuna, en tiedä vielä vastausta, Cullen kommentoi.

– Tarvitsemme hieman aikaa pohtimiseen. Uran jatkaminen on tärkeä päätös minulle sekä perheelleni, joten kerromme siitä sitten, kun aika on kypsä.

Hyökkääjä pelasi Minnesotan miehistössä kaudet 2010-2013 ja kuului joukkueen kapteenistoon Koivun kanssa. Hänellä on palkintokaapissaan kolme Stanley Cup -mestaruutta, joista kaksi tuli Pittsburghissa ja yksi Carolinassa. Pelejä NHL:ssä on kertynyt kunnioitettavat 1445.