Jyrki Aho pelasti Kiinan täydelliseltä häpeältä

© Kuva: Juha Tamminen
Kuopiossa KalPa - Sport! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Kiina isännöi talviolympiakisoja 2022 Pekingissä. Kiina haluaisi rakentaa kunnollisen joukkueen miesten jääkiekkoturnaukseen ja kovia taloudellisia panostuksia onkin tehty, mutta haaste vaikuttaa ylivoimaiselta.

Kiina pelaa miesten MM-kisoissa kakkosdivisioonan a-tasolla, jolla mitellään maailmanlistan sijoituksista 29-34. Viime viikolla Hollannin Tilburgissa pelatussa turnauksessa Kiinan sijoitus oli neljäs ja maailmanlistalla siis 32:s.

Kiina oli saanut päävalmentajakseen Jyrki Ahon, joka viime tammikuussa oli saanut potkut Porin Ässistä. Uuden Kiinan haasteensa ensimmäisestä tulikokeesta Aho selvisi kunnialla Kiinan säilytettyä sarjapaikkansa.

Avausottelussaan Kiina hävisi Hollannille 0-7. Sen jälkeen tulivat 1-3 -tappiot Serbialle ja Australialle.

Kiinan sarjapaikka varmistui 3-1 -voitolla Islannista ja 5-2 -voitolla Belgiasta. Kiinan tulos oli odotettua parempi, sillä Kiinaa pidettiin putoajaehdokkaana.

Hollanti voitti turnauksen puhtaalla pelillä ja nousi ykkösdivisioonaan. Hollannin ja Kiinan tasoero oli valtava, kuten 7-0 -tulos osoittaa.

NHL mahdollisesti palaa olympialaisiin Pekingissä ja Kiina pääsee silloin mittelemään maailman parhaimpia kiekkoilijoita vastaan. Aikaa on vajaat neljä vuotta.

Jos Aho valmentaa Kiinaa vielä 2022, voinee hän varautua uransa karmeimpiin selkäsaunoihin.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Kuopiossa KalPa - Sport! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!