Liiga tiedotti torstaina nettisivuillaan, ettei sarjan kurinpitodelegaatio määrännyt KalPan Ryan Wilsonille pelikieltoa tiistain HPK-ottelussa tapahtuneesta taklauksesta.

Sarjan sivuilla kirjoitettiin tilanteesta mm. seuraavaa:

Kainulainen nostaa katseensa ylöspäin muutamaa metriä ennen vastaantulevan Wilsonin kohtaamista. Samassa Kainulainen alentaa entisestään matalaa peliasentoaan. Wilson tulee taklaukseen kylki/selkä edellä ja kontaktissa Kainulaisen pää osuu Wilsonin lonkan seudulle. Taklaushetkellä Wilsonilla on molemmat luistimet jäässä.

Delegaatio toteaa, että videotallenteelta tehtyjen havaintojen mukaan erityisesti vain hetkeä ennen taklausta tapahtuvasta peliasennon alentamisesta johtuen Kainulainen altistaa itsensä sille, että taklauksessa tapahtuu kontakti myös Kainulaisen päähän.

Wilsonin ulosajoon johtaneesta taklauksesta voit katsoa Ruudun videon painamalla tätä.

Kakkosparissa pelaava kanukkipakki on KalPan rosterissa tänään, kun se kohtaa Lahdessa Pelicansin.