Uskomatonta! NHL-tähti teki Mikael Granlundin namupassin avulla mykistävää historiaa – vain Gordie Howe on pystynyt samaan!

Minnesota Wildin tähtisentteri Eric Staal kirjoitti keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella uskomatonta NHL-historiaa.

Staal pyssytti Mikael Granlundin namupassista Wildin 1-1-tasoituksen Nashville Predatorsia vastaan, kun ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain kolme minuuttia ja 15 sekuntia. Wild hävisi ottelun lopulta rankkareiden jälkeen lukemin 1-2.

Staal rikkoi osumallaan maagisen 40 maalin rajan, kun yhteensä hänellä on tämän kauden 76 ottelussa kertynyt tehot 40+33=73.

33-vuotiaasta kanadalaisesta tuli osumansa ansiosta NHL:n historian toinen pelaaja, joka on pystynyt iskemään 40 maalia yli kahdeksan vuoden tauon jälkeen edellisestä 40 maalin kaudesta. Edellisen kerran Staal rikkoi 40 maalin rajan kaudella 2008-09 Carolina Hurricanesin paidassa.

Ainut pelaaja, joka on kyennyt vastaavaan temppuun, on legendaarinen hyökkääjä Gordie Howe, joka teki yli 40 maalia ensiksi kaudella 1956-57 ja seuraavan kerran uudelleen 11 vuotta myöhemmin kaudella 1967-68.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½