Toisen Liiga-kauden pelannut ja pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Mikkelin Jukurit on julkaissut lähiviikkojen aikana useita jatkosopimuksia. Joukkue on saanut pidettyä suurimman osan rungostaan kasassa, ja maanantaina se tiedotti ehkä yhden odotetuimmista jatkosopimuksista.

Joukkueen kultakypärä ja Liigan puolustajien pistepörssin ykköstilan jakanut Teemu Suhonen jatkaa myös ensi kaudella Mikkelissä. Viime kaudella HPK:ta edustanut 29-vuotias Suhonen pelasi uransa ensimmäisen ehjän kauden Suomen pääsarjassa ja viimeisteli 60 ottelun aikana tehot 12+27=39.

– Suhonen otti joukkueessa sen roolin mikä meillä oli suunniteltu hänelle. Teemu vastasi huutoon ja pelasi loistavan kauden. Seurana näemme, että seuraava steppi on vielä ottamatta, kertoi urheilutoimen päällikkö ja liigajoukkueen joukkueenjohtaja Mikko Hakkarainen seuran sivuilla.

Jukurien ykköspuolustaja oli tyytyväinen jatkoon ja asetti joukkueelle tutun tavoitteen.

– Hienoa jatkaa ensi kausi Mikkelissä. On ollut mahtavaa huomata, että Jukureista on tullut tärkeä asia mikkeliläisille. Ensi kaudella ei pelit pääty runkosarjaan, Suhonen kertoi.

Samassa tiedotteessa Jukurit paljasti, että se tulee tekemään uusia hankintoja. Seura tiedottaa kahden hyökkääjän ja kahden puolustajan sopimuksista, ”kun kyseisten pelaajien kausi tulee päätökseen”.

Seura etsii samalla uutta päävalmentajaa. Jukurien johtoporras purki viime viikolla Risto Dufvan sopimuksen, eikä paikkaajaa olla vielä julkaistu.