Venäjän tähtisikermä romahti olympia-avauksessa – vastustaja kuittaili: ”Tiesimme, miten he pelaisivat”

© Kuva: Getty Images

Olympiajääkiekkossa nähtiin keskiviikkona valtava yllätys, kun Slovakia kukisti Venäjän numeroin 3-2.

Avausotteluun selkeänä altavastaajana lähtenyt Slovakia ei hätkähtänyt vastustajan vahvasta alusta, kun Venäjä karkasi neljässä minuutissa 2-0-johtoon. Joukkue jatkoi omaa tekemistään ja nousi avauserässä vielä tasatilanteeseen. Voittomaalin Slovakia iski päätöserässä.

Ottelun jälkeen slovakialaispuolustaja Michal Cajkovsky oli enemmän kuin tyytyväinen mies, mutta samalla hän muistutti, että kyseessä oli vasta avausottelu.

– Alku ei ollut paras mahdollinen, mutta sovittelimme muutamia asioita kokoon penkillä. Pelasimme kuin joukkue ja voitimme ottelun, Cajkovsky kommentoi Suomikiekolle ottelun jälkeen.

Puolustaja kertoi myös, että Slovakian leirissä oli tarkkaan tiedossa, millainen joukkue on asettumassa vastaan.

– Tiesimme, miten he pelaisivat ja he pelasivatkin todella hyvin. Mutta pelasimme heitä vastaan paremmin. Voitimme nyt ensimmäisen pelin, mutta meillä on vielä pelejä jäljellä. Täytyy olla valmiina ja taistella, Cajkovsky muistutti.

Slovakian ja Venäjän kanssa samassa lohkossa pelaavat USA sekä Slovenia. Kyseisten joukkueiden välinen kohtaaminen päättyi keskiviikkona niinikään yllätykseen. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Haastattelija: Otto Palojärvi, Pyeongchang


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.