Pekka Rinne ja Nashville odottavat kapteeninsa paluuta vesi kielellä – manageri ennusti päivämäärän

© Kuva: Getty Images

Nashville Predators tiedotti tänä talvena, että se olisi tuomassa viime keväänä eläkkeelle jääneen kapteenin Mike Fisherin takaisin joukkueen vahvuuteen pelaamaan. 37-vuotias hyökkääjä on treenannut joukkueen kanssa, mutta paluu eläkepäiviltä takaisin jääkiekkoilun huipulle ottaa aikansa.

– En malta odottaa hänen paluuta. Luulen, että hän pelaa maaliskuun ensimmäisinä päivinä, Nashvillen manageri David Poile kertoi paikalliselle Tennessean-lehdelle.

Fisher kuului viime keväänä joukkueen avainpelaajiin, kun Nashville pääsi Stanley Cup -finaaleihin asti. Nyt joukkueella on kaikkien aikojen sauma edetä loppuun asti, sillä joukkue kuuluu läntisen konferenssiin ykkösjoukkueisiin.

Hieman jäykkyydestä valittanut Fisher oli harjoituksiin tyytyväinen.

– Tuntui paremmalta, mitä odotin, Fisher nauroi.

– Hänen paluunsa oli iso yllätys. On hienoa nähdä, että Mike on täällä taas. Hän pystyy auttamaan meitä paljon kentällä ja sen ulkopuolella, Nashvillen suomalaisvahti Pekka Rinne kertoi seuran haastattelussa, kun Fisherin paluu julkistettiin.