Venäjä-Saksa
Sunnuntaina 22.2 klo 06.10
Olympialaiset

Olympialaisten jääkiekkoturnaus päättyy sunnuntaina aiakisin aamulla pelatavaan finaaliin, jossa turnausvoittoa havittelevat ehdoton ennakkosuosikki Venäjä sekä kaikkien aikojen jymypaukkua rakenteleva Saksa.

Venäjän reilulle voitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta. Uusille asiakkaille on lisäksi tarjolla 50€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta.

Venäjä -3 – kerroin 2.30! Lunasta 2x 25€ ilmaisvedot

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Venäjä lähtee finaaliin selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue kaatoi Tsekin välierissä vakuuttavasti 3-0, ja näytti olevan valmis jopa olympiakultaan. Nikita Gusev ja Ilya Kovalchuk dominoivat turnauksen pistepörssiä heti Suomen Eeli Tolvasen jälkeen. Venäjän pelaajat pääsevät pyörittämään taitokiekkoaan finaalipelissä taitotasoltaan heikompaa Saksaa vastaan, joka on ehdoton etu.

Saksa on jo nyt ylittänyt villeimmätkin unelmansa, kun se kaatoi sensaatiomaisesti Kanadan välierissä jännittävien vaiheiden jälkeen 4-3. Vahvan turnauksen pelannut Saksa ehti jo pudottaa Ruotsin turnauksesta puolivälierssä, joten mistään vahinkovoitosta ei ollut Kandan kohdallakaan kyse. Joukkue pelaa sitoutuneesti ja uhrautuvaisesti. Altavastaajan asema sopii varmasti hyvin Saksalle, finaalissa sillä ei ole kuin voitettavaa.

Arvio

Venäjä vie selvään tyylin olympiakullan nimiinsä, mikäli se lähtee otteluun oikein latautuneena eikä takki auki. Saksaa ei sovi aliarvioida. Venäjän tasoinen joukkue rakastaa pitää kiekkoa, ja taitavat pelaajat kyllä osaavat rakentaa kuviot joilla hieman kädetön saksalaispuolustus joutuu rikkomaan ja ottamaan sitä kautta jäähyjä.

Venäjän taitotaso on yksinkertaisesti liikaa pelajaajamateriaalissa mitattuna Saksalle, ja kansallistunteen valtaama Venäjän joukkue pelaa varmasti täysillä koko 60-minuuttisen. Venäjän selkeä voitto Saksasta on ainoa pelattava vaihtoehto, sen verran iso taitoero joukkueiden välillä on. Lisäksi Saksalla saattaa olla jo alitajuisesti vatsa täynnä upeiden Ruotsi- ja Kanada-voittojen jäljiltä.