Ruotsi-Suomi
Sunnuntaina 18.2 klo 14.10
Olympialaiset

Olympialaisten miesten jääkiekko on Suomen ja Ruotsin osalta päätynyt alkusarjan päätöspeliin, jossa ratkaistaan C-lohkon lohkovoittaja.

Suomi on ollut toistaiseksi kaikilla mittareilla Ruotsia edellä, ja kotivoitolle löytyykin Coolbetin kautta huikea kerroin!

Suomi voittaa Ruotsin – kerroin 2.69!

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Ruotsi on pelannut alkulohkonsa tappioitta tähän asti, kun se kaatoi Norjan 4-0 ja Saksan niukasti 1-0. Nyt joukkue joutuu kovimpaan testiin toistaiseksi, kun vastaan asettuu Suomi. Voitoistaan huolimatta Ruotsi ei ole vielä varsinaisesti vakuuttanut, vaan sen pelissä on vielä paljon hiomista.

Suomen alkusarja on sujunut toistaiseksi onnellisten tähtien alla, kun se voiti Saksan 5-2 ja Norjan 5-1. Erityisesti tehokas ylivoima ja Eeli Tolvasen (3+3) tulikuuma vire lämmittävät varmasti Suomen päävalmentaja Lauri Marjamäkeä. Suomen peli on pitkästä aikaa ollut raikasta, rohkeaa ja tunnetta on löytynyt heti alusta alkaen. Peruspalikat ovat hyvällä mallilla, nyt joukkue pystyy keskittymään pienten yksityiskohtien hiomiseen.

Kummallakaan joukkueella ei ole loukkaantumisia, vaan lohkovoitto ratkaistaan parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla.

Arvio

Ottelu on yhtä lailla testin paikka niin Ruotsin kuin Suomenkin joukkueelle. Ottelusta on odotettavissa tiukka taistelu voitosta, mutta vaakakupin Leijonien hyväksi kääntävät poikkeusyksilöt Eeli Tolvasen ja Miro Heiskasen johdolla. Lisäksi Suomella on valtavana etuna maalillaan ehkä turnauksen paras maalivahti Mikko Koskinen, johon joukkue voi luottaa kuin kiveen. Suomen voitto rakkaasta länsinaapurista tulee poikkeuksellisesti kovien yksilösuoritusten johdolla!