Leijonat on haastavassa tilanteessa olympialaisten neljännesvälierässä Etelä-Koreaa vastaan, kun tilanne on Suomelle kahden erän jälkeen 3-2.

Kaikki näytti toisen erän alkupuoliskolla vielä hyvältä, kun Suomi johti ottelua jo numeroin 3-0. Kaasujalkaa ei olisi kuitenkaan kannattanut keventää tämän jälkeen, sillä Etelä-Korea onnistui kahdesti maalinteossa ja oli jopa lähellä tasoitusta.

Itse asiassa kisaisäntien tasoitusmaali oli jopa lähempänä, kun Suomen 4-2-maali. Kaiken lisäksi Etelä-Korea pääsee aloittamaan päätöserän ylivoimalla.

Leijonien maaleista ottelussa ovat vastanneet Petri Kontiola kahdesti ja Miro Heiskanen kertaalleen. Pistepörssiykkönen Eeli Tolvanen on puolestaan iskenyt jo tehot 0+3.

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä Kanadan.