Palkkapäivä! NHL:n teräsmiespelaajalle muhkea 10 miljoonan dollarin sopimus kouraan

© Kuva: Getty Images

Anaheim Ducks on kiinnittänyt hyökkääjä Andrew Coglianon kolmevuotisella sopimuksella.

30-vuotias Cogliano tienaa uuden sopimuksensa ansiosta yhteensä 9,75 miljoonaa dollaria, joka tarkoittaa 3,25 miljoonan dollarin vuosipalkkaa kauteen 2020-21 asti. Kanadalaishyökkääjän nykyinen sopimus olisi päättynyt tähän kauteen, joten hänestä olisi tullut vapaa pelaaja ilman jatkopaperia.

Cogliano on pelannut tällä kaudella 43 ottelua tehoin 5+13=18.

Edmonton Oilersin kesällä 2005 ensimmäisen kierroksen 25. vuorolla varattu Cogliano on NHL:n hallitseva teräsmiespelaaja, koska hän on pelannut yhtämittaisesti 829 peräkkäisessä runkosarjaottelussa. Hän ei ole koskaan joutunut jättämään NHL-ottelua väliin loukkaantumisen tai muun syyn takia.

Cogliano on NHL:n kaikkien aikojen neljänneksi eniten peräkkäisiä otteluita tahkonnut pelaaja. Historian eniten peräkkäisiä otteluita pelannut NHL-kiekkoilija on Doug Jarvis, joka viiletti 964 peräkkäisessä kamppailussa.

Florida on valmista kauraa! ⭐️⭐️⭐️⭐️