Lähde: NHL-pomo valmis jysäyttämään vaihtokaupan – vain kaksi pelaajaa on turvassa!

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens on ajautunut pahaan monttuun tällä kaudella ja pudotuspelit alkavat olla perinteiselle NHL-seuralle vain pelkkä haave.

Canadiens on itäisen konferenssin neljänneksi viimeisellä sijalla ja viimeiseen pudotuspelipaikkaan joukkueella on matkaa yhdeksän pistettä. Huomioitavaa on kuitenkin se, että Canadiens on pelannut muutaman ottelun enemmän kuin moni muu NHL-seura.

Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman mainitsi tänä viikonloppuna, että Canadiensissa on alettu keskittymään jo seuran tulevaisuuteen.

Tämä tarkoittaa mahdollisesti sitä, että Canadiensin GM:ltä Marc Bergeviniltä voidaan odottaa isoja peliliikkeitä lähitulevaisuudessa.

– Friedman sanoi Calgaryn radiossa, että Bergevin on kaikista aktiivisin GM tekemään kauppoja NHL:ssä. Hän on valmis jälleenrakentamaan joukkueen uusiksi. Hän lisäsi, että vain Carey Price ja Victor Mete ovat koskemattomia, Recruites-sivuston toimittaja Brian Wilde sanoi Twitterissä.

Kahdeksan vuoden mittaisen ja 84 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen kesällä rustannut Price on Canadiensin luottoveska tulevaisuudessa, eikä hänen pitäminen joukkueessa hinnalla millä hyvänsä ole mitenkään yllättävää.

Mete on taas Canadiensin lupaavin puolustaja ja hän on tärkeä osa seuran takalinjojen tulevaisuutta. 19-vuotias kanadalainen on pelannut tällä kaudella 32 ottelua tehoin 0+5.

Friedmanin kommentin mukaan vaihtouhan alle jää todella kovia pelaajia kuten muun muassa Max Pacioretty, Alex Galchenyak, Brendan Gallagher ja Shea Weber.