Monella NHL-kiekkoilijalla alkoi perjantaina viikonlopun mittainen loma All Star -tapahtuman takia.

Toronto Maple Leafsin nuori tähtihyökkääjä William Nylander ei saanut kutsua All Star -tilaisuuteen, mutta hän päätti viettää vapaa-aikaansa kuitenkin jääkiekon parissa.

Hän kävi katsomassa Suomen aikaan perjantain vastaisena yönä pelattua Toronto Marliesin ja Rochester Americansin välistä AHL-ottelua. Nylanderin nuorempi veli Alex Nylander pelasi Americansin riveissä.

Nuori kiekkofani Erika oli bongannut Nylanderin katsomosta ja hän oli saanut napattua hyvin huvittavan kuvan idolistaan.

Erikan mukaan joukko kiekkofaneja ei ollut tunnistanut heidän vieressä istuvaa Nylanderia ja he olivat pyytäneet nuorta kiekkotähteä ottamaan yhteiskuvaa faniryhmästä.

Nylander oli hyvätapaisena nuorenamiehenä suostunut pyyntöön ja napannut kuvan joukkiosta.

– Jakaisin tämän kuvan William Nylanderista, kun hän ottaa kuvaa ihmisistä viereisestä aitiosta, koska nainen pyysi häneltä. Kukaan aition ihmistä, Marliesin pelissä, ei tainnut tunnistaa häntä, Erika sanoi Twitterissä.

Katso kuva tilanteesta alla olevasta Twitter-linkistä tai sitten klikkaamalla tästä.

erika

@_erikax_
i’d like to share this picture of William Nylander taking a picture of the people in the box next to him after a woman asked him to. nobody in the entire box, at a Marlies game, seemed to recognize him

Erika pääsi pelin jälkeen yhteiskuvaan Nylanderin kanssa:

erika

@_erikax_
fancy seeing u here