Hattu päästä – Jaromir Jagrin tosifanit seuraavat NHL-legendaa Eurooppaan asti

© Kuva: Getty Images

Jaromir Jagrin NHL-uran todennäköinen päättyminen on historiallinen hetki NHL-faneille.

Jagrin vannoutunut faniryhmä, tshekkipelaajan otteluiden perässä matkustava ”Travelling Jagrs” -faniryhmä ei kuitenkaan aio luovuttaa.

Kun siirto Jagrin siirtymisestä kotimaahansa Kladnon joukkueeseen varmistui, paljasti faniryhmä suunnittelevansa kuukauden mittaista kiertuetta Tshekkiin katsomaan kiekkolegendan otteluita.

– Suunnitelma Tshekin-kiertueesta oli jo työn alla, koska tiesimme, että hän joka tapauksessa päätyy lopettamaan uransa siellä, kertoo Toronto Sunin haastattelema faniryhmän kärkimies Trevor Freeman.

Travelling Jagrs on viime kausina ollut paljon otsikoissa, sillä joukko on uhrautuneesti matkustanut Jagrin perässä eri NHL-kaupungeissa katsomassa pelejä.

Euroopan-kiertueen lisäksi faniryhmä aikoo kerätä rahaston, jonka varat luovutetaan sille NHL-seuralle, joka suostuu vielä palkkaamaan Jagrin.

Faniryhmän Twitter-tili on saanut runsaasti huomiota sen jälkeen, kun Jagrin lähtö Calgarystä varmistui. Humoristisissa päivityksissä Jagrin mahdollisesti päättynyttä NHL-uraa on muisteltu tunteella.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!