New York Rangersin keskushyökkääjä Mika Zibanejad on sivussa peleistä määrittelemättömän ajan, nhl.com-sivusto kertoo Rangersin päävalmentajan Alain Vigneaultin ilmoittaneen. Syynä on aivotärähdys, jonka ruotsalaissentteri sai jo viime viikon perjantaina.

Zibanejadin aivotärähdys on seurausta Detroitin hyökkääjän Darren Helmin taklauksesesta. Tuon ottelun jälkeen Zibanejad pelasi viime sunnuntaina Vancouveria vastaan ja osallistui tiistaina joukkueen aamujäille. Tiistain Florida-ottelun lämmittelyn jälkeen Zibanejad jäi kuitenkin sivuun itse ottelusta.

– Meillä oli maanantaina vapaapäivä, ja tiistain aamujäillä hänellä oli joitakin oireita. Illan lämmittelyssäkään hän ei tuntenut oloaan hyväksi, jotin otimme hänet pois kokoonpanosta, ja nyt seuraamme hänen tilannettaan, Vigneault kertoi.

Zibanejadin poissaolo on Rangersille jonkinmoinen takaisku, sillä tämä johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä tehoilla 11+11=22.

Eilen Rangers hankki keskushyökkääjä Peter Hollandin vaihtokaupassa Montrealin kanssa. Montrealiin lähti hyökkääjä Adam Cracknell.

Rangers kohtaa ensi yönä Suomen aikaa kotonaan Carolina Hurricanesin.