KalPalle aikainen joululahja – tärkein mahdollinen sopimus julki!

© Kuva: Juha Tamminen

KalPa on hemmotellut kannattajiaan torstaina julkaisemalla kovassa liekissä pelanneen maalivahti Niko Hovisen jatkosopimuksen, joka kattaa myös ensi kauden.

KalPa julkaisi aiemmin kevääseen 2020 ulottuvan sopimuksen joukkueen toisen maalivahdin Denis Godlan kanssa.

– Hovinen on pelannut huikealla tasolla koko syyskauden ajan, vaikka loukkaantumiset vaivasivatkin alkukaudesta. Onkin hienoa, että Niko halusi jatkaa yhteistyötä kanssamme. Saamme tulevalle kaudelle yhden Liigan kovimmista maalivahtikaksikoista, ja sille pohjalle on hyvä rakentaa tulevaisuutta, kertoo toimitusjohtaja Toni Saksman seuran tiedotteessa.

Loukkaantumisesta toipuneen Hovisen tilastot ovat käsittämätöntä luettavaa tällä kaudella: Kahdeksan ottelua, neljä nollapeliä, päästettyjen maalien keskiarvo 1,00 sekä loistava torjuntaprosentti 96,51.

Kaksimetrinen, 29-vuotias vahti on uransa aiemmilta vuosilta tuttu myös Suomen maajoukkueesta.

Hovinen on viettänyt viime vuodet todellista kiekkokiertolaisen elämää. KalPa on vuosien 2010-12 jälkeen ensimmäinen seura, jota Hovinen edustaa pidempään kuin yhden kauden. Tuolloin hän edusti Lahden Pelicansia ja oli torjumassa joukkueen liigafinaaleihin saakka.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️