Philadelphia Flyersin suomalaishyökkääjä Valtteri Filppula yltyi loistavaan maalivireeseen yön 5-6-tappioon päättyneessä ottelussa Nashville Predatorsia vastaan.

Predators aloitti kotonaan vahvasti ja otti ensimmäiseen 25 minuuttiin vakuuttavan 3-0-johdon. Johto kuitenkin suli pahasti toisessa erässä, kun Flyers teki huiman nousun tasoihin kolmen maalin takaa. Filppula vastasi Flyersin 3-3-tasoitusmaalista.

Suomalaishyökkääjä jatkoi hyvää virettään kolmannessa erän alussa ja ohitti Predatorsin suomalaisvahdin Pekka Rinteen jo toistamiseen ottelussa, ja lisäsi joukkueensa johtoa 5-3:een.

Predators-hyökkääjä Filip Forsberg kavensi pelin 5-4:ään vain alle minuutin Filppulan osumaa myöhemmin.

Flyers otti kolmannen erän lopussa kaksi jäähyä ja joutui pelaamaan viidellä kolmea vastaan -alivoimaa, kun peliä oli jäljellä vain hieman alle kolme minuuttia. Predatorsin paluumuuttaja Scott Hartnell onnistui tasoittamaan ylivoimalla trillerimäisen ottelun 5-5:een, vain minuutin ja 17 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua.

Hartnellin osuman jälkeen tapahtui yön ottelun pahin aivopieru, ja siitä vastasi Flyersin päävalmentaja Dave Hakstoll, joka haastoi Predatorsin maalin paitsiona.

Flyers hävisi haaston, joka tarkoitti heille uusien NHL-sääntöjen mukaan kahden minuutin rangaistusta pelin viivyttämisestä.

Ruotsalaishyökkääjä Forsberg rankaisi Flyers-luotsin mokasta ja pyssytti ottelun 6-5-voittomaalin vain 34 sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.