TPS-hyökkääjä Ilkka Pikkarainen teki lauantai-iltana sikamaisen tempun HIFK:ta vastaan pelatussa ottelussa.

Pikkarainen huitaisi kolmannen erän viimeisellä minuutilla, kun ottelu oli käytännössä jo ratkennut ex-joukkuetoveriaan Erik Thorellia pelin ulkopuolella jalkoihin. Pikkarainen sai järjettömästä teostaan viiden minuutin rangaistuksen huitomisesta ja ulosajon.

HIFK voitti pelin lukemin 5-2. Pikkarainen teki puoli minuuttia ennen ulosajoaan joukkueensa 5-2-kavennusmaalin.

Kiekkokansa antoi tylyn tuomionsa sikailuista tunnetulle Pikkaraiselle.

– Ilkka Pikkarainen on kyllä ääliö, Aamulehden toimittaja Ville Hirvonen kommentoi tapausta.

– Hyihyi Pikkarainen. Inhottavaa p*****lyä tommoiset huitomiset, kiekkofani Annika Oinonen sanoo.

– HIFK voitti suvereenisti. TPS:n Pikkarainen ei kestänyt häviötä, vaan löi raukkamaisesti IFK-pelaajaa takaa jalkoihin. HÄPEÄ!!! Timo Dahlgren laukoo.

Annika Oinonen

@AnnPeh
Hyihyi Pikkarainen. Inhottavaa p*****lyä tommoset huitomiset. #liiga #hctps

TimoDahlgrenPhotography 🌻

@DahlgrenTimo
@HIFK voitti suvereenisti @HCTPS 2-5. TPS:n Pikkarainen ei kestänyt häviötä, vaan löi raukkamaisesti IFK-pelaajaa takaa jalkoihin. HÄPEÄ!!!