Nyt teki todella kipeää! NHL-puolustaja sai hurjan lämärin suoraan suuhun (video)

© Kuva: Getty Images
KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Pittsburgh Penguinsin puolustajaa Ian Colea ei tunneta varsinaisena pistenikkarina. Silti 28-vuotias Cole on yksi joukkuetovereidensa eniten arvostamista pelaajista.

Arvostus johtuu Colen uhrautumisesta joukkueensa eteen. Cole on tehnyt NHL-urallaan 341 runkosarjan ottelussa 15+62=77 pistettä, mutta blokattuja laukauksia on varmasti kymmenkertainen määrä pisteisiin verrattuna. Viime kaudella Colelle tilastoitiin 194 blokkia, mikä oli kolmanneksi eniten koko NHL:ssä.

Viime yönä Suomen aikaa Cole otti uransa todennäköisesti kipeimmän blokin. Nashville Predatorsin puolustaja Roman Josi laukoi ylivoimalla suoraan P.K. Subbanin syötöstä. Kuten niin monesti aiemminkin, kiekko pysähtyi Coleen.

Tarkemmin ottaen se pysähtyi Colen suuhun.

Luonnollisesti Cole putosi heti jään pintaan, ja peli puhallettiin välittömästi poikki. Hidastuskuvassa näkyy, kun Colen hammas lentää jäähän. Verta vuotavana Cole käveli vauhdikkaasti pukukoppiin.

– Hän on peloton, Penguinsin maalivahti Matt Murray sanoi Pittsburgh Post-Gazzette -lehdelle.

Murray, jos joku, tietää mistä puhuu. Cole on uransa aikana ottanut monta torjuntaa Murrayn puolesta.

– Tiedämme, että hän toipuu kuntoon, mutta me kaikki ajattelemme häntä. Tuollainen asenne tarttuu koko joukkueeseen, Murray lisäsi.

Myös suomalaispuolustaja Olli Määttä kommentoi tapahtunutta lehdelle.

– Se näytti pahalta. Mutta tuo osoittaa, miten paljon hän panee peliin. Hän blokkaa laukauksia, hän tekee kaikkea. Tuntuu pahalta hänen puolestaan, mutta toivottavasti hän toipuu, Määttä sanoi.

Aikaisin sunnuntaiaamuna paikallista aikaa Cole julkaisi twitterissä kuvan hammaslääkäristä, jonne joutui osuman seurauksena.

– Kiitos kaikille, jotka olette osoittaneet huolenne. Menetin muutaman hyvän hampaan ja vähän leukaluuta, mutta voin hyvin. Odotan pääseväni takaisin niin pian kuin mahdollista, Cole twiittasi.

Voit katsoa hurjan näköisen tilanteen tästä linkistä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!