Boston Bruinsin 40-vuotias kapteeni Zdeno Chara iski sunnuntain vastaisena yönä hurjat tehot 1+2 joukkueen voittaessa Arizona Coyotesin lukemin 6-2.

On aivan käsittämätöntä, että yli kaksimetrinen puolustaja on pystynyt huolehtimaan fyysikastaan näin hyvin ja pysymään huipputasolla.

Chara kellottaa joka ilta NHL:ssä yli 20 minuutin peliaikoja ja vastaa pitkälti Bruinsin oman maalin vartioinnista, mutta osallistuu myös hyökkäyspeliin.

Slovakialaisjätti pelaa edelleen niin sulavaa kiekkoa, että ihmiset unohtavat hänen ikänsä. Viime kaudella hän pelasi lähes täyden runkosarjan, 75 ottelua, ja teki tehot 10+19=29, +18.

Pudotuspelisarjassa Ottawa Senatorsia vastaan Chara kellotti parhaimmillaan yli 36 minuutin peliajan!

Kuten SuomiKiekko aiemmin kertoi, on Bruins-johto aloittanut jo kulisseissa jatkosopimusneuvottelut ensi kaudesta kapteeninsa kanssa.