Suomalaisesta NHL-pakista paljastui hulvaton vitsiniekka – Joulupukki, Ville Husso ja seuran kapteeni saivat hurjan grillauksen

© Kuva: Getty Images

St. Louis Bluesin suomalaispuolustaja Petteri Lindbohm on joutunut katsomaan joukkueensa harjoitusotteluita katsomon puolelta viime keväällä tulleen olkapäävamman takia.

Loukkaantuminen ei kuitenkaan ole vienyt kaksi päivää sitten 24-vuotta täyttäneen Lindbohmin huumorintajua, vaan nuorukainen oli letkeällä tuulella LiveSaintLouis-radiokanavan toimittajan Jeff Jonesin haastattelussa.

Pilailun kohteeksi joutui Bluesille sensaatiomaisen nollapelin Washington Capitalsia vastaan torjunut suomalaisvahti Ville Husso.

– Ainut syy miksi Husso on täällä, koska lopetin maalivahtina pelaamisen 12-vuotiaana, Lindbohm letkauttaa pelitoveristaan.

Myös AHL-seura Chicago Wolvesin kapteeni Chris Butler sai omansa suomalaispakin vitsailusta.

– Hän on loistava kapteeni, koska hän opetti minulle miten käytetään amerikkalaista pesukonetta, Kiekko-Vantaan kasvatti sipaisee joukkuekaveriaan.

Ja nyt kun kaksi viikkoa sitten uuden NHL-sopimuksen saanut Lindbohm pääsi totisesti vauhtiin, ei grillaukselta selvinnyt edes Suomen ikioma Joulupukki.

– Suomalaiset syövät poroja, koska se auttaa Joulupukin tiimiä motivoitumaan paremmin joka vuosi, NHL-paikkaa tavoitteleva nuorukainen laukoo.

Lue Lindbohmin SuomiKiekolle antamat mietteet uuden NHL-kauden alla klikkaamalla tästä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!