New York Rangers on palkannut kaksi ex-NHL-legendaa Brian Leetchin ja Brad Richardsin organisaation jääkiekkopuolen neuvonantajiksi (Hockey Operations Advisors).

– Leetch ja Richards tulevat tekemään töitä jääkiekkopuolella pelaajien ohjeistuksessa ja tulevaisuuden lupausten kehityksessä. Molemmat auttavat pelaajia Rangersin organisaatiossa, kuin myös AHL:ssä Hartford Wolf Packin puolella, Rangersin tiedotteessa kerrotaan.

49-vuotias Leetch pelasi 18 kautta NHL:ssä, joista suurin osa meni juuri Rangersin riveissä. Hall of Fameen kutsuttu jenkkipakki pelasi yhteensä 1205 ottelua ja summasi uralla tehopisteet 247+781=1028.

Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Richards pelasi yhteensä 1126 ottelua NHL:ssä, joissa 37-vuotias kanadalainen teki tehopisteet 298+634=932. Viittä eri NHL-seuraa edustanut Richards pelasi urallaan kolme kautta Rangersin paidassa.

– Richards on ollut erittäin innokas opettelemaan miten NHL:n toimistopuolen työ toimii. Meillä on ollut monia keskusteluja viime vuosien aikana. Hän on mahdollisesti tulevaisuuden GM, TSN:n toimittaja Pierre LeBrun kertoo Twitter-tilillään.