HIFK:lle karmea pettymys – ”Paremmalle hävisimme”

Kovin odotuksin ja tavoittein tämän kauden Mestarien liigaan lähtenyt Helsingin IFK joutui kokemaan karvaan pettymyksen, kun joukkueen CHL-taival loppuu jo alkusarjaan. Tämä varmistui, kun HIFK hävisi kotikaukalossaan Red Bull Münchenille 2-4 (0-1, 1-2, 1-1).

Ensimmäisen vierasottelunsa reilu viikko sitten Brynäsiä vastaan IFK hävisi katkerasti, kun ruotsalaiset tulivat minuutti ennen täyttä aikaa tasoihin ja voittivat rankkareilla. Tuo piste on toistaiseksi stadilaisten ainoa, sillä tämän jälkeen HIFK on kokenut tappiot Red Bull Münchenille vieraissa ja kotona sekä Brynäsille kotona.

– Kyllä me tänään laadukkaammalle ja paremmalle joukkueelle hävisimme. Toisessa erässä hiivimme peliin mukaan ja saimme ansaitun tasoitusmaalin. Sitten tulivat vastustajan pelinopeus ja viimeistelytaito esille, HIFK:n valmentaja Ari-Pekka Selin puntaroi CHL:n tiedotteessa.

Selinin mukaan suurin ero tuli siinä, että HIFK joutui tekemään valtavasti töitä päästäkseen hyökkäämään maalille ja uhkaamaan vastustajaa.

– Hyviä hetkiä oli, mutta sellaisessa läpivirtauksessa emme pystyneet haastamaan, Selin harmitteli.

HIFK:n maaleista ottelussa vastasivat Henri Tamminen sekä alivoimalla osunut nuori hyökkääjälupaus Juha Jääskä (kuvassa).

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!