Huhut NHL-hyökkääjä Brandon Pirrin siirtymisestä Sveitsin NLA-liigan suurseuraan ZSC Lionsiin ovat osoittautumassa ennenaikaisiksi, swisshockeynews.ch-sivusto kertoo.

Muun muassa SuomiKiekko.com kertoi heinäkuun puolivälissä sveitsiläisen La Regione -lehden varmana kertomaan uutiseen viitaten, että Pirri olisi jättämässä NHL-kaukalot ja siirtymässä Zürichiin viime kauden joukkeutoverinsa Kevin Kleinin perässä. Kaksikko pelasi viime kaudella NHL:n New York Rangersissa.

Nyt nhl.comin toimittaja Brian Hedger kumoaa uutisen. Hedger kertoo twitter-tilillään keskustelleensa Pirrin kanssa. Pirri oli sanonut Hedgerille, ettei suunnittele siirtymistä Sveitsiin, vaan tavoittelee edelleen paikkaa jonkin NHL-seuran harjoitusleiriltä.

Pirri, 32, on alunperin Chicago Blackhawksin toisen kierroksen (59.) varaus kesältä 2009. Kausina 2010–13 Pirri pelasi intiaanipaidassa yhteensä vain seitsemän NHL-ottelua.

Neljällä seuraavalla kaudella keskus- tai laitahyökkääjänä viihtyvä Pirri on pelannut 219 NHL-ottelua lisää Chicagon, Floridan, Anaheimin ja Rangersin riveissä. 226 runkosarjaottelussa Pirri on kasannut tehot 57+41=98.

Nyt kiekkokiertolainen on siis jälleen uuden seuran haussa.