Tshekkiläislegendan Jaromir Jagrin uusi osoite on ollut iso arvoitus NHL:ssä.

Florida Panthers ei tarjonnut enää jatkoa Jagrille, joka päätyi vapaiden pelaajien markkinoille.

45-vuotias Jagr on halunnut jatkaa uraansa NHL:ssä.

Silti, puolentoista kuukauden aikana mitään ei ole kuitenkaan tapahtunut ja Jagr on edelleen ilman seuraa.

Nyt Jagrin vaihtoehtolistalta poistui yksi seura.

Los Angeles Kings.

Kingsin seurapomolta Rob Blakelta kysyttiin Jagrista kausikorttiomistajien tapahtumassa tällä viikolla.

– Kun joku pelaaja saavuttaa tietyn iän, niin sitä pitää olla selkeä palanen joukkueessa. Katselimme monia eri vaihtoehtoja vapaiden pelaajien markkinoilta ja mietimme sitä, että miten kukakin voisi istua meidän suunnitelmiin. Oma kysymyksensä liittyy palkkakattoon ja oma kysymys siihen, että miten joku istuu tiettyyn rooliin. Päätimme niin, ettemme lähde tavoittelemaan Jagria. Mutta hän on erittäin hyvä pelaaja ja olen varma siitä, että hän löytää vielä uuden paikan, Blake mietti NHL.com:n mukaan.

Kings kärsi viime kaudella pahoista maalinteko-ongelmista, joihin se on yrittänyt etsiä apua muun muassa vapaiden pelaajien markkinoilta. Tshekkiläislegenda Jagr iski vielä toissa kaudella 27 maalia ja 66 tehopistettä Florida Panthersin paidassa.