NHL:ssä 40-vuotias hyökkääjä Matt Cullen ilmoitti keskiviikkona jatkavansa pelaajauraansa.

Cullen edusti kahden viimeisimmän kauden aikana Pittsburgh Penguinsia, jonka riveissä hän oli juhlimassa kahteen otteeseen Stanley Cupin voittoa.

Penguins oli valmis tarjoamaan Cullenille jatkoa, mutta jenkkihyökkääjä päätyi toiseen ratkaisuun. Cullen solmi yksivuotisen sopimuksen Minnesota Wildin kanssa.

– Tämä oli perhe edellä tehty päätös, Cullen sanoi Minneapolis Star-Tribunelle.

– Minnesota on erityinen paikka minulle, se on kotini. Ei ollut helppoa jättää jäähyväisiä ja lähteä Pittsburghista. Olen kuitenkin luottavainen siitä, että teimme oikean ratkaisun perheeni kannalta. Samalla tuo ei ollut missään nimessä helppo päätös.

Cullen solmi sopimuksen, jossa peruspalkka on miljoona dollaria. Tähän päälle osapuolet solmivat yhteensä 700 000 dollarin menestymisbonuksista.

– Toivottavasti maksamme ne kaikki, Wildin GM Chuck Fletcher sanoi bonuksista, jotka on keskitetty täysin pudotuspeleihin ja siihen, miten pitkälle Wild etenee kevään aikana.

Cullen edusti Wildia yhteensä kolmen kauden ajan vuosien 2010-13 välissä. Tällöin Cullen toimi muun muassa sentterinä NHL-uraansa aloittaneelle Mikael Granlundille.