Spekulaatiot venäläisen tähtihyökkääjän Aleksandr Radulovin ensi kauden seurasta ovat käyneet kuumina.

Siirtohuhut vain voimistuivat, kun Radulovin nykyinen seura Montreal Canadiens teki jättimäisen jatkosopimuksen maalivahtinsa Carey Pricen kanssa.

Kaudesta 2018–19 alkaen Price tienaa kahdeksan vuoden sopimuksestaan nimensä mukaisesti kovaa hintaa: peräti 84 miljoonaa dollaria, eli 10,5 miljoonaa dollaria kaudessa. Ensi kaudella Pricen sopimuksen arvo on 6,5 miljoonaa dollaria.

Tämä tarkoittaa, että Canadiensin on pakko keksiä keinoja säästää muiden pelaajien palkkakuluista. Tapetilla on ollut erityisesti venäläiskaksikon Radulov–Andrei Markov tilanne.

Canadiensilla on nyt palkkakaton alla tilaa 15 miljoonaa dollaria. Kummankin venäläisen kerrotaan vaativan vähintään 6 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

Lisäksi GM Marc Bergevinin pitäisi saada rajoitetun vapaan agentin Alex Galchenyukin jatkosopimus sorvattua.

– Jos menisimme heidän pyyntöjensä mukaan, emme saisi heitä kaikkia takaisin, Bergevin myönsi sunnuntaina.

(Lue tästä suomikiekko.comin alkuperäinen uutinen aiheesta.)

Nyt Radulov itse on heittänyt lisää vettä myllyyn. NHL-toimittaja Jimmy Murphyn mukaan Radulov on juuri alkanut seurata twitterissä Philadelphia Flyersin virallista tiliä. Usein tällaisia liikkeitä pidetään pelaajien hienovaraisina vinkkeinä valveutuneimmille faneille.

Ei siis kannata yllättyä, jos lähiaikoina kerrotaan, että Radulov siirtyy Montrealista noin 700 kilometriä lähes suoraan etelään, Yhdysvaltain itärannikolle Philadelphiaan.

Jimmy Murphy

@MurphysLaw74
Fans in Montreal & Philly after @RADUL22 follows @NHLFlyers #NHLFreeAgency #Habs #Flyers

Jos Murphyn twiitti ei näy kunnolla, voit katsoa sen tästä.