Tiukka palkkakattotilanne pakottaa NHL:n kestomenestyjän koviin ratkaisuihin – lähteekö tähtipuolustaja?

© Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawksilla on suuria summia kiinnitettynä avainpelaajiinsa. Patrik Kanen, Jonathan Toewsin, Artemi Panarinin, Duncan Keithin ja Brent Seabrookin palkat syövät Blackhawksin 77 miljoonan dollarin palkkakatosta yli 40 miljoonaa dollaria.

Huhujen mukaan Blackhawks saattaa treidata tulevana kesänä jonkun avainpelaajistaan. Kapteeni Jonathan Toews lienee joukosta ainut koskematon. Treidin tarkoituksena olisi vapauttaa tilaa palkkakatosta, jolloin Blackhawks ottaisi kaupassa vastineena varausvuoroja tai tulevaisuuden lupauksia.

Siirtospekuloinneissa ovat pyörineet vahvimmin Artem Anisimovin ja Brent Seabrookin nimet. Seabrookilla on vielä seitsemän vuotta kallista sopimustaan jäljellä. Kanadalaispuolustajan kausiansiot ovat 6,8 miljoonaa dollaria.

On selvää, että Seabrookin sopimus koituu melkoiseksi riippakiveksi Blackhawksille. Tilannetta ei helpota se, että kanadalaispuolustajalla on siirron estävä pykälä sopimuksessaan aina kauteen 2022 saakka. Näin ollen Seabrook on treidattavissa vain jos hän siihen itse suostuu.

Lähde: nhl.nbcsports.com


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?