NHL:n finaaliseuran mediapeli hämmentää – tähtipuolustajaa ei päästetä median eteen

© Kuva: Getty Images

Sidney Crosbyn ja P.K Subbanin sananvaihto Stanley Cupin finaalien aikana on kerännyt valtavan määrän otsikoita ja mediahuomiota. Nyt Subban on vetäytynyt täydelliseen mediahiljaisuuteen.

Kanadalaispuolustajaa ei ole nähty median edessä sitten viidennen finaaliottelun. Tämä on todennäköisesti ensimmäinen kerta, kun puhelias Subban on ollut poissa mikrofonien ääreltä kolmen vuorokauden ajan.

Subban osallistui Predatorsin sunnuntain aamuharjoituksiin, ja NHL:n mediasääntöjen mukaan hänen pitää olla median haastateltavissa harjoitusten jälkeen.

Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Subbanin kuultiin kysyvän Preadatorsin mediavastaavilta mahdollisuutta päästä puhumaan medialle. Hetkeä myöhemmin Predatorsin mediavastaava kertoi paikalla olleille toimittajille, että Subbania ei nähdä tänään median edessä.

Mediahiljaisuuden syitä on spekuloitu laajalti. Vaikuttaa siltä, että Subban ei ole omasta tahdostaan medialakossa. Subban on aina antanut värikkäitä kommentteja medialle, ja Predators-organisaatio on saattanut kokea Crosbyn kanssa käydyn sananvaihdon häiritsevänä elementtinä.

On kuitenkin äärimmäisen harvinaista, että NHL:n tähtikaliiberin pelaaja vedetään kokokanaan pois median edestä Stanley Cupin finaaleissa.

Lähde: Puck Daddy-blogi


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?