Sami Helenius teki pitkän ja komean kiekkouran.

Suomalaispuolustaja pelasi myös rapakon takana NHL:ssä varsin kovassa roolissa tappelijana. Yksi uran kovimmista tappeluista oli Georges Laraqueta vastaan.

– Se oli pahin kylvetys. Kyllä sieltä tuli niin isän kädestä. Ensimmäinen lyönti tuli yli tohon nenään ja sitten oli Sami karusellissa, muistelee Helenius SporttiTV:ssä.

– Yksi lyönti tuli ohimoon ja kaikki meni vähäksi aikaa pimeäksi. Sitten taas heräsin, että tässä taas ollaan. Niinimaan Janne huutaa vierestä: ”Hele älä nouse, älä nouse!”. Siinä pelin tiimellyksessä olihan se pakko nousta, Helenius naurahtaa nyt.

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV on myös ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).