Timo Jutila MM-asiantuntijaksi – ”Jutin Ylämummo” hurmaa videon ja tekstin välityksellä!

SuomiKiekko-sivusto satsaa vahvasti tänään perjantaina käynnistyviin jääkiekon MM-kisoihin. Kisakaupungeissa Pariisissa ja Kölnissä paikan päällä olevien toimittajien lisäksi olemme vahvistaneet kotitoimitustamme kaikkien tuntemalla asiantuntijalla.

Vuoden 1995 kultajoukkueen kapteeni Timo Jutila tuottaa videoita ja tekstiä nimeään kantavalle ”Jutin Ylämummo”-palstalle koko MM-turnauksen ajan.

– SuomiKiekon asiantuntijana toimiminen on innostava pesti. Kevät on aina hienoa aikaa ja sen kruunaa itselleni ja aika monelle muulle MM-kisat, Jutila purkaa fiiliksiään.

Toisen MM-kultamitalinsa vuoden 2011 MM-kisoissa joukkueenjohtajana napannut tamperelainen paljastaa ”Jutin Ylämummon” sisältävän niin ajankohtaista analyysia sekä mielenkiintoista muisteloa pitkältä ajalta Leijonien parissa.

– Itselläni on mahtavia muistoja ja elämyksiä kisoista, ja nykyään saan nauttia niistä katsojana, VIP-isäntänä ja analysoijana. Ennakkoon odotan Leijonilta vankkaa joukkuepelaamista ja kaiken laittamista peliin. Uskon, että Leijonat taistelee mitaleista, entinen Leijona-puolustaja summaa.

Jutilan myötä Suomi-sivustoperhe saa lyhyen ajan sisään riveihinsä jo kolmannen kovan vahvistuksen. Aiemmin tiimiin ovat jo liittyneet F1-legenda Mika Salo (uutinen) ja Huuhkajat-kärki Joel Pohjanpalo (uutinen).

SuomiKiekko-sivuston perustaja ja sisältökonsultti Pekka Franck tuulettaa kovanluokan huipputrioa.

– Olen kova grillauksen – siis rillauksen – ystävä, joten Juti on itselleni todellinen unelmavärväys. ”Jutin Ylämummoon” on jo suunnitteilla erikoisjakso, jossa asiantuntijamme paljastaa parhaat rillausvinkkinsä, Franck lupaa.

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!