Stanley Cup -finaalit Suomen aikana maanantain ja tiistain välisenä yönä aloittavalla Nashville Predatorsin joukkueella oli yhteinen lehdistötilaisuus sunnuntai-iltana.

Predatorsin värikkään persoonallisuuden omaava tähtipuolustaja P.K Subban otti tilaisuudessa homman haltuunsa. Kanadalaispeluri keskeytti oman haastattelunsa ja etsi käteensä mikin, jolla hän lähti haastattelemaan joukkuetovereitaan hulvattomaan tyyliin.

Miehen ”uhriksi” joutui puolustaja Ryan Ellis, joka sai vastata Subbanin äärimmäisen haastavaan kysymykseen.

– Nyt menemme käsikirjoituksen ulkopuolelle. Tiedän, että et ole vielä naimisissa, mutta sinulla on tyttöystävä. Mutta Ryan, sinulla oli varmaan paljon tyttöystäviä juniorivuosina, kaiken sen menestyksen ansiosta. Kuinka käsittelit sen? Subban tiedusteli joukkuetoveriltaan NHL.com -sivuston videolla.

Kanadan juniorisarjassa mestaruuksia hamstrannut ja MM-kultaa jokaisessa maajoukkueiden ikäluokassa voittanut Ellis ei jäänyt sanattomaksi Subbanin heittoon.

– Joo, malleja oli joka nurkassa. Victoria’s Secret näytöksiä ja kaikkea sellaista. Ne taitavat olla enemmänkin sinun alaasi. Minulla on tyttöystäväni ja olen todella iloinen, Ellis kierteli ja kaarteli vastauksensa.

Toinen Subbanin haastattelun kohteeksi joutunut pelaaja oli Predatorsin kapteeni Mike Fisher.

– Miltä tuntuu olla Nashvillen ja ehkä koko NHL:n parhaan näköinen pelaaja? Subban heitti kokeneelle veteraanihyökkääjälle.

– Kuka sanoo niin? Väitätkö sinä niin vai sanooko vaimoni niin? Fisher vastasi hämmästellen.

Katso alta Subbanin antama haastattelu Fisherille.

NHL

@NHL
Welp, @PKSubban1 has gone rogue at Media Day. #StanleyCup

Fisherin laulajatähtivaimo Carrie Underwood vastasi Twitterissä saman tien miehensä kommenttiin:

– Kuka sanoo? Noh… Sinun vaimosi!

Carrie Underwood

@carrieunderwood
Says who? Uh...your wife, for one! 😍😘💙💛

NHL

@NHL
Welp, @PKSubban1 has gone rogue at Media Day. #StanleyCup