”Jutin Ylämummo: ”Terveisiä vaan hyökkääjille, että lisää maaleja ootellaan”

Leijonien maalitehokkuus on ollut todella vajavaista MM-kisoissa.

Leijona-legenda Timo ”Juti” Jutila lähettääkin terveiset Suomen hyökkäyskalustolle.

– Terveisiä vaan hyökkääjille, että lisää maaleja ootellaan hyökkääjille, korostaa Juti SporttiTV:ssä.

Jutia ei juuri ihmetytä, ettei Suomi ole kyennyt dominoimaan pienempiä jääkiekkomaita näissä kisoissa.

– Leijonat ollut puristuksissa koko kisojen ajan! Kyllähän se tiedettiin jo alkuun, ettei helppoja pelejä tule.

Katso Jutin koko haastattelu Kanadasta ylhäältä!

Tilaa SporttiTV – Voita Leijonien pelipaita Jutin nimmarilla!

Useamman urheilusivuston yhteisvoimin Youtubeen perustettu SporttiTV tulee jatkossakin olemaan ”Jutin Ylämummon” videotuotantojen kotipesä. Totta kai videot julkaistaan myös SuomiKiekko-sivustolla, mutta kannattaa silti käydä välittömästi tilaamassa jokaisen penkkiurheilijan unelmakanava (tilaa se tästä).

SporttiTv julkaisee Jutilan videoiden lisäksi MM-kisojen aikana paljon muutakin eksklusiivista sisältöä. Lisäksi kaikkien kanavan viimeistään MM-finaaliin 21.5.2017 mennessä tilanneiden kesken arvotaan Leijonien pelipaita Timo Jutilan nimikirjoituksella varustettuna!

Tilaa SporttiTV tästä ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Timo Jutila voitti vuonna 1995 Leijonien kapteenina ja keväällä 2011 joukkueenjohtajana MM-kultaa. MM-kisojen aikana saamme SuomiKiekko-sivustolla nauttia ”Jutin Ylämummo”-palstan myötä miehen videoista ja teksteistä (uutinen).