Ruotsilla useita NHL-vahvistuksia ehdolla MM-kisoihin – Sedinit ja Zetterberg eivät ole tulossa

© Kuva: Ilari Isotalo

Ruotsi on saamassa useita NHL-vahvistuksia kevään MM-kisoihin.

Sportbladetin mukaan vihreää valoa MM-karkeloille ovat näyttämässä ainakin Dallas-pakki John Klingberg, Carolina-hyökkääjä Elias Lindholm (NHL-tehopisteet 11+34), Colorado-hyökkääjä Carl Söderberg (NHL-tehopisteet 6+8) ja Carolina-hyökkääjä Victor Rask (NHL-tehopisteet 16+29).

– Olen todella nälkäinen ja lähden kisoihin, jos [Ruotsin päävalmentaja Rikard] Grönborg soittaa, sanoo Klingberg, jonka tehopisteet ovat NHL:ssä 13+36.

Coloradon Gabriel Landeskog ja Arizonan Oliver Ekman-Larsson ovat jo aiemmin ilmaisseet halukkuutensa MM-kisoihin, mikäli ovat vaan terveitä. Detroitin hyökkääjä Gustav Nyquist miettii kisaedustusta runkosarjan jälkeen. Tampan tähtipakki Victor Hedman harkitsee myös MM-kisoja.

Ruotsalaisaviisin mukaan Tre Kronoriin eivät ole liittymässä veteraanit Daniel ja Henrik Sedin. Myös Henrik Zetterberg on jättämässä MM-koitoksen väliin. Vancouver Canucksin maalivahti Jacob Markström on myös jo kieltäytynyt MM-kutsusta.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!